Dynamisk yoga

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

 

 

Dynamisk yoga

Här hittar du yoga, både klasser och öppna kurser bestående av dynamisk yoga. Dynamisk yoga är ett samlingsnamn för de olika klasserna där vi flödar mellan olika yogaställningar (eller dans) och synkroniserar andning och rörelse. Klasserna arbetar igenom hela kroppen och är ofta svettiga och fysiska.

 

💗 Dynamisk hatha yoga

Hatha yoga tillhör inte någon speciell stil utan varje klass unik och varierar beroende på lärare och deltagare. Du får både dynamiska rörelser och längre, djupare yogastretchar. Klasserna innehåller uppmjukande rörelser (pawanmuktasana) kroppsställningar (asanas) andningsteknik (pranayamas) meditation (dhyana) samt avslappning.

 

💗 Yoga för nybörjare

Detta är en klass för dig som är ny till yogan och som vill lära dig grunderna från början. Detta är en utmärkt klass både för dig som är helt ny men också för dig som som hållit på ett tag och vill ha en bra grundklass och repetition.

 

💗 Vinyasa fun

Detta är ett svettigt glädjerikt flödande yogapass för dig som är yogavan och som gillar att jobba igenom hela kroppen ordentligt och få nya tekniska utmaningar. Vi flödar mellan yogans olika positioner för att stärka och balansera kropp och sinnet. Med solhälsningar, stående positioner, balans, höftöppningar, stärkande bakåtböjningar och lugnande framåtfällningar. Vi avslutar med en djupavslappning. Klasserna varierar i tempo och fokus för att hitta dina utmaningar och upptäcka nya dimensioner av yogan och dig själv.

 

💗 Yogalates

Den perfekta kombinationen av yogans smidighet, balans och styrka tillsammans med precision, koncentration och coreträning från pilates. Yogalates är utformad så att yogainslagen hjälper dig som gillar pilates att utvecklas inom detta område och tvärtom – så att du som gillar yoga utvecklas av pilatesinslagen. Från yogan hämtas smidighet, balans och styrka. Från pilates precision, koncentration och bålstyrka. Klassen passar alla som gillar yoga eller pilates och som vill ha lite mer utmaning i träningen