Lugn yoga

Lugn yoga

Här hittar du yoga, både klasser och öppna kurser, som är långsam, mjuk och lugn. De flesta positionerna utförs sittande eller liggande och vi stannar i ställningarna en längre stund.

 

 

💗 Yin yoga

En klass för dig som vill att en yogaklass ska vara mjuk, stilla och ge dig en skön avslappning. Med få, enkla positioner får du en djup stretch i både kropp och själ. Vi håller positionerna under en längre tid och då går övningen djupare i kroppen och påverkar bindväv, skelett och leder, vilket gör kroppen rörligare och sinnet lugnare. Yinyoga blir även en meditation med mindfulnessträning (närvaroträning).

Passar för alla.

 

💗 Vilande yin yoga

En kombination av restorative yoga och yin yoga. Mer fokus på rebounds och restorative positioner än vanlig yin yoga.

 

💗 Hatha yoga lugn

Lugna mjuka yogarörelser och andningsövningar (pranayama) och avslappning/meditation.

 

Pranayama är enkelt uttryckt övningar för att förbättra och utveckla vår andning. Detta påverkar inte bara dina lungor och din röst utan även cirkulationen, matsmältningen, blodet, alla dina inre organ, din livslängd och mentala hälsa för att bara nämna några. Det är helt enkelt en investering för ett hälsosammare liv i alla aspekter.

 

Meditation är ett sätt att träna vårt mind på. Att bli observant på distraherande och destruktiva tankar genom ytterst enkla övningar sittandes och liggandes. Avslappningsövningarna är till för att lära oss slappna av och släppa taget fullt ut. De utförs liggande. Klassen börjar med en kort uppvärmning. Om du tror att detta är en ofysisk klass som inte påverkar din kropps yttre så tror du alldeles fel. (Det visar sig att du får mer yttre och inre resultat av att bara ligga stilla och andas korrekt än att exempelvis ägna 40 minuter åt spinning.)

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV