Ann-Charlotte Jensen

Hjärtats nyhetsbrev

Ann-Charlotte Jensen

Ann-Charlotte har praktiserat flera typer av yogaformer sedan 2010 och hittade hem till yinyogan 2015. Idag undervisar hon i yin-flow för olika grupper.

 

Yinyogan är en av de mest meditativa yogaformerna genom sitt lugnare tempo. Den innehåller långsam stretching, andningsövningar och tränar dig i att hitta tillbaka till djup avslappning. Yin-flow är traditionell yinyoga men vissa av positionerna kombineras i några kortare flöden före den mellanliggande vilan. Det är dock fortfarande ett långsamt tempo, med stillhet i längre stunder i varje position och med fokus på andning och kropp.

 

Yin-flow passar de flesta människor - gamla som unga, vältränade som otränade, stressade som lugna och - inte minst - stela som viga! Oavsett vilken kategori du tillhör har du något positivt att hämta från yin-flow.

 

Ann-Charlotte drivs av att få dela med sig av de verktyg som yogan ger människor för att leva sina liv med större sinnesro och med bättre livskvalitet oavsett vad som händer och möter oss i livet. På yogamattan tränar och förbereder du dig för att kunna praktisera yogans verktyg i ditt vardagliga liv – du lär dig att hitta tillbaka till sinnesro och avslappning – något som de flesta människor har svårt för idag eller har alldeles för litet av. Som en bieffekt kommer även din kropp av bli mer mjuk och rörlig oavsett från vilken nivå du startar."Ann-Charlotte har praktiserat flera typer av yogaformer sedan 2010 och hittade hem till yinyogan 2015. Idag undervisar hon i yin-flow för olika grupper.Yinyogan är en av de mest meditativa yogaformerna genom sitt lugnare tempo. Den innehåller långsam stretching, andningsövningar och tränar dig i att hitta tillbaka till djup avslappning.

 

Yin-flow är traditionell yinyoga men vissa av positionerna kombineras i några kortare flöden före den mellanliggande vilan. Det är dock fortfarande ett långsamt tempo, med stillhet i längre stunder i varje position och med fokus på andning och kropp.Yin-flow passar de flesta människor - gamla som unga, vältränade som otränade, stressade som lugna och - inte minst - stela som viga! Oavsett vilken kategori du tillhör har du något positivt att hämta från yin-flow.Ann-Charlotte drivs av att få dela med sig av de verktyg som yogan ger människor för att leva sina liv med större sinnesro och med bättre livskvalitet oavsett vad som händer och möter oss i livet. På yogamattan tränar och förbereder du dig för att kunna praktisera yogans verktyg i ditt vardagliga liv – du lär dig att hitta tillbaka till sinnesro och avslappning – något som de flesta människor har svårt för idag eller har alldeles för litet av. Som en bieffekt kommer även din kropp av bli mer mjuk och rörlig oavsett från vilken nivå du startar."

 

 

Ann-Charlotte når du på: ann-charlotte@huddingeshjarta.se

 

Ann-Charlotte undervisar i följande klasser:

💗 Yin flow