Guide för att köpa yoga

Guide för att "köpa yoga"

Hur kan man "köpa yoga" på Hjärtat? Vad skall man tänka på? Vad passar för just dig?

Här är några tips:

 

Yogakurs

Välj en av våra härliga yogakurser om du vill följa en viss lärare och ha ett särskilt fokus anpassat till dig på din yoga (gravidyoga, yoga mot stress osv). Då betalar du för yogakursen och går på de kursgångerna. Om du har anmält dig till och betalt en yogakurs så är du garanterad plats.

Om du missar en gång på kursen så är det möjligt att samma vecka ta igen det på en annan klass.

Kan du inte det så går den klassen förlorad.

 

YogaMera årskort – Betala via autogiro

Få ut mest av din yoga. Om du planerar att yoga en gång i veckan eller mer så är det värt att skaffa ett YogaMera årskort (599 via autogiro per månad eller 10 % billigare om du köper hela kortet med detsamma 6500 kr). Yoga så mycket du vill på och gå på alla klasser. Få rabatter och prova-på-kuponger att ge till vänner. Förvara din yogamatta i studion. Mer yoga helt enkelt.

 

Klippkort

10 klippkort, frihet i ett litet kort. Om du kommer att yoga lite oregelbundet och mindre än en gång per vecka i snitt så är ett 10 kort det mest logiska för dig. Gå på vilka klasser du vill i mån av plats, för ett klipp per gång. Klippkortet kostar 1500 kronor.

 

Drop-in

Du kan alltid välja att betala drop-in pris på en enstaka klass om du är på besök eller liknande.

Då betalar du 200 kronor.

 

Så här gör du när du betalar

Betala kan du göra på olika sätt:

 

1.Om du skall köpa ett klippkort eller YogaMera kort eller yogakurs kan du komma till Hjärtat och betala med kort eller swisch på plats. (Om du skall ha ett YogaMera kort så skriver du under en medgivande blankett på studiol, betalar in första månadsavgiften och sedan så dras summan automatiskt från ditt konto varje månad.)

 

2.Du kan också betala yogakurser och klippkort i hemmets lugna vrå. Betala via bankgiro (698-1708) det du vill ha. Glöm inte att skriva vad det är du köper och ditt namn! Nästa gång du kommer till yogastudion så plockar du bara upp ditt kort.

 

Hjärtats swischnummer

Swisch 1234194718

 

Hjärtats kontonummer

Bankgiro 698-1708

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV