Bernadette Bernie Andersson

Bernie

Jag heter Bernadette (Bernie) Andersson, och är 55 år. Jag arbetar som som VD assistent till en chef inom näringslivet. Har mycket stress på mitt jobb - mest tidspress - alla viktiga möten som måste bokas/ordnas på kort varsel - det gäller att klara av att hanterar alla förändringar snabbt så allt fungerar. Jag trivs med min självständiga roll, och är lycklig över att både min chef och mina arbetskollegor är så underbara.

 

Jag har alltid tränat mycket: Aerobics, Zumba, dans, och har vandrar mycket i naturen. Under många år pratade mina väninnor om hur bra yoga är, men jag drog mig från att börja. Trodde att det skulle vara för svårt för min stela kropp. Så för 2 år sen, tänkte jag att jag ändå kunde prova en yogaklass som var för nybörjare hos Mara (som då jobbade på Huddinge Hallen). Sen den dagen då jag kom i kontakt med Mara har jag bliv fast. Och nu sedan vi har nu fått "Huddinges Hjärta" är jag ännu mer fast. Jag tycker så mycket om den vackra lokalen, och de nya yogalärare där - Alla är toppen. Jag gillar att de är olika allihopa för var och en bidrar med sin egen specialitet.

 

Yoga har gett mig flera saker, den viktigaste är utveckling hos mig själva och den balans jag nu känner i kroppen, själen och hjärtat. När vi pratar om och diskuterar livet på våra klasser tycker jag det är så intressant och utvecklande. Gillar också när vi sjunger "Mantras". Det är underbart att det finns så många klasser att väljer på och jag siktar på att delta cirka fem gånger i veckan.

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV