Lin Wang

Lin Wang

Är 32 år och jobbar heltid som tekniskinköpare och extra som ledare på Friskis & Svettis. Jag är extrovert, nyfiken och aktiv. Brukar alltid ha flera pågående projekt samtidigt, är van vid att fylla dagarna upp till varje sekund, och älskar höginstensiv träning. Yoga och meditation är precis det som jag har saknat i livet - ett balanserat och hållbart liv.

 

1. Vad fick dig att börja yoga?

Kontinuerligt som idag, delvis på grund av fysiska skador (behöver bätter rörlighet och stabilitet), delvis vill jag lära mig meditera (behöver vara bättre "närvarande" i livets alla moment, relation, ensamhet, lyckande och misslyckande...)

 

2. Vilka klasser har du valt och varför?

Vinyasa fun och Dynamisk hatha yoga - tiderna passar bättre, rörlighet och meditation, samtidigt uppmanande/kul

 

3. Vad tycker du är fördelen med att yoga på Hjärtat?

Nära mitt hem, flera kurser och många typer av yoga, bra lärare

 

4. På vilka sätt har yogan förändrat ditt liv utanför mattan?

Tror rörligheten har blivit bättre, och jag är glad att jag vågar komma upp och stå på huvudet! Det har alltid varit jobbigt och jag inte vågat men har viljat...kanske kan stå helt själv någon dag...?!

Sedan om att vara "närvarande" i nuet - jag har blivit lugnare och lever med ett bättre "jämt" tempo (mentalt) nu tror jag. Meditation har absolut hjälpt mig att hålla mig lugn när jag skulle kunna bli stressad/arg. Och självklart förståelse på livet, på jaget - alla undrar och alla har sina svar/ingen har svar. Jag uppskattar det att ni tar upp frågorna och tar upp små bitar av dessa stora frågor. Skönt att höra andras tolkning. Funderar på orden jag tog från Hjärtat då och då.

 

5. Vad skulle du säga till folk som är nyfikna men ännu inte vågat prova att yoga?

"Mer yoga mindre smärta!"

"Ju mer stressad du blir av yoga, desto mer än andra behöver du det..."

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV