Karolina Malm

Karolina Malm

Karolina jobbar terapeutiskt och erbjuder en blandning av djupgående rehabiliterande behandlingar och inkännande mjuka behandlingar. Hennes intresse för alternativa behandlingsformer växte sig starkt under de sju år som hon bodde i mayastaden Palenque i södra Mexiko. Där ägnade hon sig under flera års tid åt både svetthyddeceremonier och ceremoniell dans, samtidigt som hon gick otaliga kurser i massage, akupunktur, örtmedicin, reiki och yoga.

 

Som terapeut är hon väldigt passionerad och strävar hela tiden efter att hitta en bro som flätar samman den vetenskapliga och den spirituella världen. Hon är övertygad om att människan har en otrolig förmåga att läka sig själv genom enkla vektyg som skapar balans mellan kropp, själ och sinne. I sina behandlingar använder hon sig både av den stora kunskap hon har om den fysiska kroppen, samt av olika healingverktyg hon lärt sig i Mexiko.

 

Karolina är certifierad av branschrådet för Svensk Klassisk Massage och är utbildad massageterapeut vid Medicinskt Kursforum i Stockholm. Just nu utbildar hon sig till instruktör i Medicinsk Yoga.

 

Tider och bokning

Karolina ger behandlingar på onsdagar mellan 13.00-17.30 med start onsdagen den 8e november.

Du bokar tid hos henne via mail: karolina.maalm@gmail.com

 

Behandlingar

Karolina ger följande behandlingar:

💗 Terapeutisk massage

💗 Aroma massage

💗 Kroppsceremoni

För mer info om behandlingarna se här