Surya

Surya

Surya har en bakgrund som kampartslärare, fredsaktivist, konflikthanterare, prästkandidat och ickevåldstränare. Dessa olika bitar förenades till en helhet när han upptäckte yoga 2003.


Tillsammans med Mara driver Surya yogastudion Huddinges Hjärta samt är huvudlärare på Yin Yoga Meditations olika yin yogalärarutbildningar. (www.yinyogameditation.se)


Surya är en uppskattad lärare och har undervisat på flera olika yogafestivaler och yogaevents samt lett yoga på olika studios i Stockholm. Utöver yogalärare är Surya även qigonglärare och qigongterapeut.


"Yoga är som en blomsteräng där vi kan plocka de blommor som vi tycker om och behöver till en vacker yogabukett i vår egen takt. Ju mer vi vandrar runt på ”yogaängen” desto mer upptäcker vi olika yogablommor som får våra hjärtan att dansa och vår själ att sjunga.


Yoga involverar ofta en rörelse in i våra kroppar och våra hjärtan, in till den glädje och lycka som ligger slumrande där. Det innebär alltid närvaro och att observera utan att döma. Yoga är kontakt. Yoga är liv. Yoga är kärlek. Det är en gåva att få dela detta med andra”.


Surya når du på: surya@huddingeshjarta.se


Surya undervisar i följande:


💗 Lugn yoga

  • Yin yoga
  • Yin Restore


💗 Dynamisk yoga

  • Freedom yoga


💗 Yin yogalärarutbildning 

Hjärtats nyhetsbrev