Helen Hansson

Helen Hansson

Helen är utbildad Virya- och YinYoga-lärare. Efter att ha provat olika träningsformer som aerobics, bodypump och liknande, men aldrig riktigt hittat rätt, något saknades, så landade hon av en slump i den fysiska yogan. Och därifrån var inte steget långt att även väva in en mer mjuk dimension av yogan.


”Kombinationen av den dynamiska fysiskt utmanande yogan och den mjukare mer mentalt utmanande yinyogan ger mig en helhet, där kropp, sinne och hjärta förenas”

Min yogafilosofi är att det ska kännas roligt och lustfyllt. Inga krav, måsten eller prestation. Däremot att möjlighet finns att utmana sig – fysiskt, mentalt, emotionellt. Men lika okej att låta yogan omfamna som en mjuk varm kram. Allt utgår ifrån dig själv.


Det jag vill förmedla är känslan i positionerna/flödet/praktiken – hur det känns i kroppen, i sinnet, i hjärtat. Också hur kraften inom oss, både den fysiska och mentala kan hjälpa oss; att få en kropp som orkar bära och stödja oss, med mobilitet och rörlighet; och ett, som jag kallar det, ”mentalt pondus”.
Pelvic-Floor-Power följer som ett mantra genom mina dynamiska klasser. Att stärka och aktivera bäckenbotten är så väsentligt för vår hälsa och välbefinnande.


Helen undervisar i följande klasser:


💗 Dynamisk yoga för alla nivå 1-2 

Hjärtats nyhetsbrev