14 september - Sömnworkshop med Surya

Sömn - Vägen till ett gladare och hälsosammare liv


"Forskare har upptäckt en ny revolutionerande behandling som förlänger ditt liv, förbättrar ditt minne och gör dig mer kreativ. Den håller dig smal och minskar sockersuget. Den skyddar dig mot demens, parerar influensa och förkylning, minskar risken för hjärtattack, stroke och diabetes. Dessutom gör den dig lyckligare och hjälper mot ångest och depression. Är du intresserad?"


Varning! Denna workshop kan förändra ditt liv till det bättre!
Att lära sig mer om och ta tag i sin sömn är kanske en av de bästa saker vi kan göra för vår hälsa och vårt välmående.

Välkommen till en 3.5 timmars workshop om sömn!


Vi kommer att gå igenom den senaste forskningen kring sömn och drömmar och du kommer att få en rad goda tips på hur du kan förbättra din sömn och därmed också hela din hälsa såväl fysiskt som mentalt.


Workshopsledare
Surya är yogalärare och qigongterapeut och har stor erfarenhet av sömnbrist men också av att komma tillrätta med sina sömnproblem och öka sömnen 1.5-3 timmar per natt.


Datum
14 september 2019 klockan 13-16.30


Plats
Utbildningen äger rum på underbara yogastudion Huddinges Hjärta. 3 minuters gång från pendelstationen Huddinge.
Adress Karin Boyes Backe 4.


ANMÄLAN OCH PRIS
Workshopen kostar 550 kronor. Anmälan sker genom att du betalar på in på avgiften på BG 5091-9430 och skriver ett mail till surya@huddingeshjarta.se


Returrätt

Om avbokning sker senare än 30 dagar innan startdatum betalas resterande belopp endast åter om en ersättare kan fylla din plats, eller vid uppvisande av läkarintyg.Hjärtats nyhetsbrev