Yoga

Yoga

Vad kul att du är intresserad av yoga!

Varmt välkommen till oss.

Här finner du svar på några vanliga frågorna som rör yoga i allmänhet och våra klasser på Huddinges hjärta i synnerhet. Har du flera frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.


Hoppas att vi ses på Hjärtat.Kan vem som helst yoga?

Ja, alla kan yoga. Ung som gammal, vig som stel. Vältränad som otränad. Det gäller bara att hitta yogaformen som passar dig. Vi är vana att anpassa klasserna efter deltagarna. Läs om de olika formerna under ”Klasser” och välj en som du tycker låter bra. Kom sedan och prova så hjälper vi dig på plats med att hitta ”rätt” klass/er för dig.


Vilka klasser kan jag gå på?

Vilka du vill! Det finns en mängd olika klasser vecka. Vi vågar tro att det finns något för alla eller i alla fall de flesta. De flesta klasserna lämpar sig för dig som är nybörjare. Några av klasserna är mer riktade mot dig som har yogat ett tag. Under fliken "Klasser" kan du läsa mer om varje yogaform och på schemat kan du alltid dubbelklicka på klassen och få mer information. Du kan alltid komma och prova dig fram och vill du få mer vägledning är du välkommen att kontakta oss. Se schemat här.


När skall jag börja?

När det passar dig. Även om det är mitt i terminen eller i varmaste sommaren. Vi vill göra yogan tillgänglig för alla så vi anpassar klasserna efter deltagarna. Så klart kommer det att vara en del nytt om det är första gången du yogar men det kommer med största sannolikhet vara flera där som är lika nya som du.


Vad kostar det?

Om du inte har yogas tidigare på Huddinges hjärta så kan du alltid prova första gången för 100 kronor.

Sedan finns det flera möjligheter med klippkort eller terminskort eller betala ett årskort beroende på hur mycket du önskar yoga och hur länge du vill binda dig. Läs mer under fliken "Priser". Korten köper du på plats innan din första yogaklass. Kom gärna ca 30 minuter innan klassen börjar när du skall köpa kort.


Hjärtats nyhetsbrev

Att tänka på

Ditt kort vid din matta

När du går in i salen så lägger du ditt kort oavsett om det är ett klippkort eller yogamerakort, vid din matta.


Kom ren och ombytt

Du kan med fördel komma ombytt till dina klasser då vi endast har ett omklädningsrum. Vi har ingen dusch men en toalett där man kan tvätta av sig.

Ta för vana att komma ren till dina klasser.


Omsorg om varandra

Undvik parfym och rökning.

Alla former av droger inklusive rökning och alkohol är inte tillåtet på yogastudion eller kringliggande områden. Glöm inte att stänga av mobilen helt i yogastudion.


Skor, kläder och värdesaker

Gå in i omklädningsrummet till vänster när du kommer in och ställ gärna upp skorna snyggt i skohyllorna.


Vad skall jag ta med mig?

Bär mjuka och följsamma kläder och undvik smycken och klockor. Vi yogar barfota. Ta gärna med egen yogamatta om du har. Det finns yogamattor att låna.


Krävs bokning?

Nej, det är bara att komma! Skall du köpa kort är det bra om du kommer 30 minuter innan klassen börjar. I övrigt behöver du inte anmäla dig. Ta gärna för vana att innan du kommer titta på schemat eller FB-sidan för att se att inga förändringar har skett.


Eget ansvar

Meddela läraren om eventuella skador, allergier eller dylikt (som graviditet) som kan påverka din träning, men som alltid så ansvarar du för din egen kropp och dina handlingar.


Håll fint i din studio!

Efter klassen så plockar vi tillsammans in allt material, viker filtar snyggt osv. Ta gärna te före eller efter klassen och diska din kopp efter dig.