Yoga

Att tänka på

Ditt kort vid din matta

När du går in i salen så lägger du ditt kort oavsett om det är ett klippkort eller yogamerakort, vid din matta.


Kom ren och ombytt

Du kan med fördel komma ombytt till dina klasser då vi endast har ett omklädningsrum. Vi har ingen dusch men en toalett där man kan tvätta av sig.

Ta för vana att komma ren till dina klasser.


Omsorg om varandra

Undvik parfym och rökning.

Alla former av droger inklusive rökning och alkohol är inte tillåtet på yogastudion eller kringliggande områden. Glöm inte att stänga av mobilen helt i yogastudion.


Skor, kläder och värdesaker

Gå in i omklädningsrummet till vänster när du kommer in och ställ gärna upp skorna snyggt i skohyllorna.


Vad skall jag ta med mig?

Bär mjuka och följsamma kläder och undvik smycken och klockor. Vi yogar barfota. Ta gärna med egen yogamatta om du har. Det finns yogamattor att låna.


Krävs bokning?

Nej, det är bara att komma! Skall du köpa kort är det bra om du kommer 30 minuter innan klassen börjar. I övrigt behöver du inte anmäla dig. Ta gärna för vana att innan du kommer titta på schemat eller FB-sidan för att se att inga förändringar har skett.


Eget ansvar

Meddela läraren om eventuella skador, allergier eller dylikt (som graviditet) som kan påverka din träning, men som alltid så ansvarar du för din egen kropp och dina handlingar.


Håll fint i din studio!

Efter klassen så plockar vi tillsammans in allt material, viker filtar snyggt osv. Ta gärna te före eller efter klassen och diska din kopp efter dig.

Yoga

Vad kul att du är intresserad av yoga!

Varmt välkommen till oss.

Här finner du svar på några vanliga frågorna som rör yoga i allmänhet och våra klasser på Huddinges hjärta i synnerhet. Har du flera frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.


Hoppas att vi ses på Hjärtat.Kan vem som helst yoga?

Ja, alla kan yoga. Ung som gammal, vig som stel. Vältränad som otränad. Det gäller bara att hitta yogaformen som passar dig. Vi är vana att anpassa klasserna efter deltagarna. Läs om de olika formerna under ”Klasser” och välj en som du tycker låter bra. Kom sedan och prova så hjälper vi dig med att hitta ”rätt” klass/er för dig.

Gå en Kurs

I höst har vi två kurser att välja på

Gravidyoga yoga kl 14.00-15.30 på söndagar med start den 13e Septeber. Lärare är Jennifer Nyström

Pris 1400 kr för åtta gånger  

Mamma-bebis yoga på onsdagar kl 10-11 med start 16 e september. Lärare Andrea Nanda

Pris 1120 kr för sju tillfällen. Därefter startar omgång 2 med sju tillfällen

För frågor och anmälningar maila mara@huddingeshjarta.se

För betalningar betala till Bankgiro 755-1492


Vilka klasser kan jag gå på?

Vilka du vill! Det finns en mängd olika klasser vecka. Vi vågar tro att det finns något för alla eller i alla fall de flesta. De flesta klasserna lämpar sig för dig som är nybörjare. Några av klasserna är mer riktade mot dig som har yogat ett tag. Under fliken "Klasser" kan du läsa mer om varje yogaform och på schemat kan du alltid dubbelklicka på klassen och få mer information. Du kan alltid komma och prova dig fram och vill du få mer vägledning är du välkommen att kontakta oss. Se schemat här.


När skall jag börja?

När det passar dig. Även om det är mitt i terminen eller i varmaste sommaren. Vi vill göra yogan tillgänglig för alla så vi anpassar klasserna efter deltagarna. Så klart kommer det att vara en del nytt om det är första gången du yogar men det kommer med största sannolikhet vara flera där som är lika nya som du.


Vad kostar det?
Om du inte varit på Huddinges Hjärta förut kan du alltid prova första gången för 100 kronor.

Sedan finns det flera möjligheter med klippkort eller terminskort eller betala ett årskort beroende på hur mycket du önskar yoga och hur länge du vill binda dig. Läs mer under fliken "Priser". Korten köper du i förväg via bankgiro 755-1492 eller med swish  1235489026. Skriv ditt namn och vad du betalat för. eller så köper du kort eller drop-in klass på plats innan yogaklassen börjar. Kom gärna ca 30 minuter innan klassen börjar när du skall köpa kort.


Hjärtats nyhetsbrev

Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.