Yin yoga

Yin yoga

Det här är kursen i yin yoga är för dig som längtar efter återhämtning, mjukhet, närvaro och utrymme i både kropp och själ.


Yinyoga är en stilla och meditativ yogaform, där vi håller positionerna mjukt och länge för att påverka bland annat vår bindväv. Men framförallt har yinyogan en fantastisk förmåga att återhämta och läka och den lär oss också att vara närvarande, accepterande och kärleksfulla mot oss själva.


Varmt välkommen!

Välj mellan följande:


Tisdagar 19:30-21.00 (Surya)

10 tillfällen med start 14e januari.

Du kan även anmäla dig mitt i terminen.


Onsdagar 19:45-21.00 (Mathilda Hedbeck)

10 tillfällen med start 15e januari.

Du kan även anmäla dig mitt i terminen.


Torsdagar 19:30-21.00 (Jenny Sjöberg)

10 tillfällen med start 16e januari.

Du kan även anmäla dig mitt i terminen.


Söndagar 19:30-21.00 (Surya)

10 tillfällen med start 19e januari.

Du kan även anmäla dig mitt i terminen.


Anmälan och investering

Investering 1500 kronor för en dag/vecka.

Investering 2000 kronor för två dagar/vecka.

Investering 2500 kronor för tre dagar/vecka.

Investering 3000 kronor för fyra dagar/vecka.


Detta gäller endast yin yogaklasserna. En variant är att köpa ett 10 kort för 1700 kronor och då kan du gå på samtliga av Hjärtats yogaklasser.


Anmäler sig gör du genom att skicka ett mail till yoga@huddingeshjarta.se och betala in kursavgiften om 1500 kronor på bankgiro 698-1708. Yogakursens pris ger ej tillträde till andra arrangemang.


Hjärtats nyhetsbrev

Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.