Yoga för gravida

Gravidyoga - Förlossningsförberedande yoga

Gravidyoga - skön träning för gravida

Gravidyoga är ett fantastiskt sätt att hantera den stora förändring som graviditeten innebär oavsett om det är första gången du är gravid eller om du fött barn tidigare. Yogan jobbar på flera plan. Fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Kursen ämnar att ge styrka, smidighet, inre balans och en ökad kontakt med den växande bebisen i magen.

 

De mjuka yogaövningarna hjälper din kropp att stärkas, skapa utrymme och finna avslappning, vilket underlättar för kroppen att bära den ökade vikten. Kursen innehåller även övningar som förbereder dig inför förlossningen och tiden efter. Detta skapar förutsättningar att göra denna upplevelse till en fin och viktig händelse i ditt och barnets liv. När du tränar medveten närvaro ökar förmågan att hantera känslor och tilliten till din förmåga att klara av allt detta stora.

 

Lämplig för dig som...

Välkommen till gravidyoga på hjärtat från och med graviditetsvecka 12 och du kan träna ända fram till förlossningen. Gravidyoga passar både för Dig som är nybörjare och för Dig som har tränat yoga innan. Du jobbar efter Dina förutsättningar och dagsform.

 

I kursen går vi igenom:

  • Andningsträning
  • Mindfullness eller medveten närvaro
  • Träning på att lyssna på kroppen
  • Mjuka inkännande yogarörelser
  • Uthållighetsträning
  • Bäckenbottenträning
  • Djupavslappning
  • Meditation


Söndagar mellan 14.00-15.30

Kursstart  - 13 september 2020

8 gånger

1400 kronor

 

Kursstart 2

8 gånger

1300 kronor

 

Du kan även anmäla dig mitt i terminen.

Varje kurstillfälle är 90 minuter.

 

Anmälan och investering

Anmäler dig gör du genom att betala in kursavgiften  på bankgiro 755-1492 Det krävs minst 5 anmälda för att kursen ska bli av. Senast 1 vecka innan kursstart får du veta om kursen blir av.

 

Yogakursens pris ger ej tillträde till andra arrangemang.

 

vi ser fram emot att möta dig och din bebis i magen!

 


Hjärtats nyhetsbrev

Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.