Bengt Johansson
Bengt Johansson

Bengt Johansson

Bengt har arbetat som yogalärare sedan 2004 och har en gedigen utbildning på över 1500 timmar, certifierade av Yoga Alliance. Innan Bengt bestämde sig för yoga hade han arbetat som köksmästare i 15 år, på bland annat på East, Mårten Trotsig m.fl. Han har en bakgrund inom kampsporten, utbildar personliga tränare och utövar även acroyoga.


"Yoga för mig är en livsstil, ett sätt att finna harmoni och balans. Mina kunskaper inom Yoga/Ayurveda har gett mig möjlighet att kombinera österländsk och västerländsk filosofi. Inspirerande yogalärare som jag har praktiserat med är Richard Freeman, Paul Dallaghan, Neil Barker, Petri Räisänen, m.fl."


Ashtanga Hatha fusion Klassen är en mix av Ashtanga och Hatha yoga. Det är en dynamisk krävande klass men passar både nybörjare och mer erfarna utövare. Den följer första serien i Ashtanga yoga med utrymme för andra kroppsställningar (asanas). Flödet i ställningarna hjälper dig att i din egen takt öka din smidighet, styrka och fokus. Genom klassen kommer du gradvis att få förståelse för din kropp och hur du kan jobba med att öka din närvaro och lugn. Klassen avslutas bland annat genom andningsteknik (pranayama) och avslappning (shivasana).


Bengt undervisar i:


💗 Dynamisk yoga

  • Ashtanga Hatha Fusion


Hjärtats nyhetsbrev

Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.