Deniz Liebert
Deniz lotus

Deniz Liebert

Deniz relation till rörelse etablerades tidigt genom dans vilket hon senare kom att studera på gymnasiet. Det var efter examen hon upptäckte Vinyasa yoga, en ny men liknande form av flödande rörelse att förlora sig själv i - men också ett medel för att finna sig själv djupare in. Det enda naturliga var att åka till Rishikesh och certifieras i 200h yogalärarträning. Sensationerna av styrka och frihet på fysiskt såväl som själsligt plan har sedan dess inspirerat henne att utforska kreativa yogakoncept, som utöver svettiga kan vara lika roliga som rogivande.


Deniz undervisar i:


💗 Dynamisk yoga

  • Intervall yoga: Intervall-yoga förenar funktionell styrketräning, kondition och yoga på utforskande vis med inspiration hämtad från världens alla hörn. Det är en utmanande men prestigelös träningsform som samtidigt väver in andning och närvaro. På så sätt känns tiden på mattan underbart energigivande för sinne och själ såväl som kroppen. Perfekt komplement till annan yogapraktik, eller i sig själv som kompakt hälsopiller till dig som har lite tid men stora ambitioner. 


Hjärtats nyhetsbrev

Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.