Fia Lehikoinen

Fia Lehikoinen

Yogan fann mig 2004 och det har varit en härlig romans sedan dess.


Jag har praktiserat yoga, meditation och pranayama regelbundet som ett sätt att balansera mitt annars aktiva och ganska krävande liv. Yogan har också varit ett otroligt stöd i att hantera storstadslivet snabba tempo och alla stressorer som det innebär.


Jag brinner för att hjälpa dig hitta balans, växa i din yogapraktik, njuta av livet och komma närmare dig själv. Varje gång du som elev kommer till mina klasser blir du sedd och får med sig något värdefullt oavsett nivå. Vägledningen sker utifrån den djupa stressrelaterade hälsoresa som jag själv gjort och jag delar med glädje alla de verktyg som jag hittat längst vägen. Förutom yogan är naturen en aldrig sinande källa till lugn och välmående. Med mer än 500 h utbildningstimmar i olika stilar bakom mig, undervisar jag Hatha, Yin och Restorative och Embodied Flow.


På hjärtat möts vi i kursen OMTANKEN- Yoga för högsensitiva och utmattade där vi skapar utrymme för ett riktigt återhämtande, avstressande och stilla yogapass förgyllt av reiki. Reiki är en skonsam, avslappnande och stressreducerande energiteknik från Japan. Som Reiki Master tar jag även emot dig för enskilda behandlingar som stöttar kroppens naturliga läkning. Kika även in på @fiayoga.se på Instagram eller Facebook för inspiration. Vi ses i värmen!


Fia undervisar i följande klasser:


💗 Omtanken - Yoga för högkänsliga och utmattade

Hjärtats nyhetsbrev

Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.