Jennifer Abel
yoga
Jennifer Abel kamel
yogawithJennifer

Jennifer Abel

Jennifer undervisar främst i vinyasa och yinyoga med inslag av meditation.

Hon har ett stort intresse för att anatomi, somatisk praktik och kroppsmedvetenhet.


Jennifers vinyasa klasser är starka och dynamiska, medans hennes yin och slow flow klasser är mjuka, meditativa och utforskande.


Jennifer studerar och lär ut yoga som hon hoppas utforskar individens upplevelse i sin egen kropp och ökar kontakten till dig själv, din andning och ditt inre.


Självkärlek, intention, sensualitet och acceptans är grunden för hennes egen praktik men också det hon vill dela med sig som lärare. När hon själv hittade yoga var det för att läka, hitta balans och skapa en stabil grund i sig själv. Efter första klassen var hon fast och sedan dess har yoga haft en plats i hennes liv och växt till olika förgreningar. Hon sa upp sig från sitt jobb, reste iväg till Bali och valde att följa sin dröm som länge hade kallat henne.


Våren 2016 genomförde Jennifer sin första yogalärare utbildning på Radiantly Alive i Bali och har fortsatt sin fördjupning genom trainings och workshops.


Jennifer undervisar i:


💗 Lugn yoga

  • Yin yoga


Hjärtats nyhetsbrev

Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.