Jenny Horn

Jenny Horn

Jenny började yoga 2006 och insåg snabbt att det var rätt väg för henne. Yogan innehåller så många olika dimensioner. En aspekt är att den hjälper oss att få en stark och smidig kropp, men mest fascinerande är trots allt yogans mentala redskap som hjälper oss att hantera vardagen och livets påfrestningar med större lugn, tillförsikt och styrka.

 

Ett spännande verktyg som vi använder mycket inom kundaliniyogan är mantran. Eftersom Jenny även är utbildad klassisk gitarrist, använder hon gärna sitt instrument även för att leda mantrameditationerna under yogaklasserna.

 

Förutom yoga och musik har hon ett stort intresse för god och hälsogivandes mat, ayurveda och att vara ute i naturen.


Jenny undervisar följande:

💗 Sadhana

💗 Kundaliniyoga (Söndagskvällar)

Hjärtats nyhetsbrev

Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.