Josefine Nyberg

Josefine Nyberg

Jag började yoga 2009 och ägnade flera år av mitt liv att djupdyka i existentiella läror, både inom yoga och buddhistisk filosofi. Yogan och framförallt meditationen har varit otroligt värdefull för mig för att komma ut ur mitt förvirrade huvud, landa i kroppen och komma närmare livet i medveten närvaro.

Förutom yogalärare är jag även hantverkspedagog och hälsovägledare med inriktning mot stresshantering. Yogan jag utövar är en blandning av hatha och vinyasa med en stor betoning på mindfulness och embodiment. Under min graviditet och förlossning var yoga och mindfulness de viktigaste verktygen jag hade. Genom utbildningen till gravidyogalärare har jag förstått än mer hur en kvinna kan använda avspänning, rösten, andningen, tankar och rörelser för att underlätta förlossningen.


Josefine undervisar i:


💗 Yoga för dig

  • Yoga för gravida


Josefine Nyberg

Hjärtats nyhetsbrev

Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.