Mara D'Or
Mara i full blom
Mara

Mara

Yoga kom till Mara genom dansen och teatern. Hon har praktiserat yoga i över 30 år och undervisat i 20. Hennes gedigna kunskap, långa erfarenhet och unika sätt att undervisa har gjort henne till en mycket omtyckt lärare. Närvaro, andning, glädje och självdistans är centrala delar i yoga för Mara.


HathaYoga Nivå 1. För dig som är nybörjare, har  lindrigare skador eller bara vill förfriska din kunskap.

I denna klass kan den mest stela nybörjaren känna sig hemma. Likaså den mjuka och erfarna yogisen eftersom vi aldrig upphör att vara nybörjare. Här är tempot lite långsammare. Efter grundliga uppmjukningsövningar går vi genom kvällens positionerna (asanas) noggrant. Stor vikt läggs vid andningsteknik och avslappningsövningar.


Hatha Yoga nivå 2. För dig som  praktiserat yoga i minst ett år och inte har någon seriös fysisk skada. Varje klass är unik men innehåller alltid uppmjukningsövningar,  dynamiska asanas, asanas som hålls längre perioder, längre stretch , andningsövningar och avslappningsövningar. Ibland ingår även chanting och annat inom yogans sfär.


Mara når du på: mara@huddingeshjarta.se


Mara undervisar i följande:


💗 Dynamisk yoga

  • Hatha yoga nivå 1 - Nybörjare
  • Hatha yoga nivå 2 - Fortsättare


Hjärtats nyhetsbrev

Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.