Tom Jensen

Tom Jensen

Tom håller yogakurser i Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga, spelar på Gong – uråldrig och kraftfull metod för avslappning och förändring. Intresserad av Ayur Veda och Yoga även som terapi för att hjälpa människor på djupet. Har en gammal segelbåt byggd i ek och en sambo som kan det mesta om vävning.


Tom är civilekonom och internationellt certifierad yoga- och meditationslärare i kundaliniyoga.

Han är även diplomerad yogaterapeut från IMY i Stockholm och Sat Nam Rasayan healer från Foundation of Sat Nam Rasayan i Rom Italien.


Har praktiserat yoga sedan år 1996 och lärt yoga sedan år 2003.


Tom når du på: tom@huddingeshjarta.se


Tom undervisar i följande klasser:


💗 Kundaliniyoga

  • Kundaliniyoga
  • Medicinsk yoga
  • SatNamRayasan healing

Hjärtats nyhetsbrev

Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.