Verena Grahn

Hjärtats nyhetsbrev

Verena

Verena Grahn

Välkomna alla som gillar utmaningen i det fysiska med fokus på teknik, flöde och andning. Ashtanga är en förbestämd sekvens med 41 stycken olika asanas, där vi utgår från den första serien, primary series också kallad Yoga Chikitsa (terapi). Här skapar vi värme och fokus med hjälp av en andningsteknik såkallad ujjayi pranayama samtidigt som vi använder oss av våra kroppslås (bandhas) för att kontrollera vårt energiflöde. Gillar du rutiner och en stark fysisk praktik så kan jag garantera en skön euforisk känsla efteråt! Verena har praktiserat yoga sedan år 2014. Certifierad i Ashtanga sedan år 2016 och Rocket Vinyasa yoga sedan år 2019.Verena undervisar i följande:


💗 Ashtanga yogaHuddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.