14 september - Sömnworkshop med Surya

Sömn - Vägen till ett gladare och hälsosammare liv


"Forskare har upptäckt en ny revolutionerande behandling som förlänger ditt liv, förbättrar ditt minne och gör dig mer kreativ. Den håller dig smal och minskar sockersuget. Den skyddar dig mot demens, parerar influensa och förkylning, minskar risken för hjärtattack, stroke och diabetes. Dessutom gör den dig lyckligare och hjälper mot ångest och depression. Är du intresserad?"


Varning! Denna workshop kan förändra ditt liv till det bättre!
Att lära sig mer om och ta tag i sin sömn är kanske en av de bästa saker vi kan göra för vår hälsa och vårt välmående.

Välkommen till en 3.5 timmars workshop om sömn!


Vi kommer att gå igenom den senaste forskningen kring sömn och drömmar och du kommer att få en rad goda tips på hur du kan förbättra din sömn och därmed också hela din hälsa såväl fysiskt som mentalt.


Workshopsledare
Surya är yogalärare och qigongterapeut och har stor erfarenhet av sömnbrist men också av att komma tillrätta med sina sömnproblem och öka sömnen 1.5-3 timmar per natt.


Datum
14 september 2019 klockan 13-16.30


Plats
Utbildningen äger rum på underbara yogastudion Huddinges Hjärta. 3 minuters gång från pendelstationen Huddinge.
Adress Karin Boyes Backe 4.


ANMÄLAN OCH PRIS
Workshopen kostar 550 kronor. Anmälan sker genom att du betalar på in på avgiften på BG 5091-9430 och skriver ett mail till surya@huddingeshjarta.se


Returrätt

Om avbokning sker senare än 30 dagar innan startdatum betalas resterande belopp endast åter om en ersättare kan fylla din plats, eller vid uppvisande av läkarintyg.Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.

Hjärtats nyhetsbrev