Vår yoga

Vår yoga

 Lugn yoga

I denna kategorin hittar du yoga där vi ofta stannar i ställningarna länge och som är långsam, mjuk och lugn. De flesta positionerna utförs sittande eller liggande. yin yoga och vilande yoga är exempel på lugn yoga.


Kundalini yoga

I kundalini yoga är övningarna energigivande. Vi arbetar med rytm, energi och andning.


Dynamisk yoga

Samlingsnamn för de olika klasserna där vi flödar mellan olika yogaställningar och synkroniserar andning och rörelse.  Klasserna arbetar igenom hela kroppen och är ofta svettiga och fysiska.


Yoga för just dig

Här hittar du olika yogakurser som är skräddarsydda utifrån behov, ålder med mera. Yoga mot stress, yoga för gravida, yoga för seniorer, yoga mot ryggont, mamma-baby yoga osv.

Yoga för just dig med andra ord. 

Vår yoga

Här hittar du många olika klasser och kurser från olika yogatraditioner. Vi har samlat dem i olika grupper för att du lättare skall kunna hitta vad du söker. Upplev gemenskapen över en kopp te innan eller efter din yogaklass och låt Huddinges hjärta bli din yogastudio där du kan fylla på med energi och glädje. Välkommen till hjärtat - ditt och vårt.

Hjärtats nyhetsbrev

Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.