Lugn yoga

Lugn yoga

Här hittar du yogaklasser som är långsamma, mjuka och lugna. De flesta positionerna utförs sittande eller liggande och vi stannar i ställningarna en längre stund.


💗 Yin yoga

En klass för dig som vill att en yogaklass ska vara mjuk, stilla och ge dig en skön avslappning. Med få, enkla positioner får du en djup stretch i både kropp och själ. Vi håller positionerna under en längre tid och då går övningen djupare i kroppen och påverkar bindväv, skelett och leder, vilket gör kroppen rörligare och sinnet lugnare. Yinyoga blir även en meditation med mindfulnessträning (närvaroträning).

Passar för alla. Tisdagar & Torsdagar klockan 19.30-21.00. Lärare: Surya, Jenny Sjöberg


💗 Yin yoga restore

En kombination av restorative yoga och yin yoga. Mer fokus på rebounds och restorative positioner än vanlig yin yoga. Söndagar klockan 19.30-21.00. Lärare: Surya💗 Godnattyoga

En blandning av meditation, andning,visualisering och självläkning. Klassen avslutas med Gong, godnattsaga eller meditativ musik. Yoga Nidra, som denna yoga metod kallas tränger djupt in i det undermedvetna och gör dig både avslappnad och utvilad.  Det har även en fantastisk förmåga att frigöra dig från stress och har mycket positiv inverkan på din hälsa. Onsdagar klockan 19.30-20.30. Lärare: Mara


Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.

Hjärtats nyhetsbrev