Kontakt

Kontakt

Välkommen till yogastudion Huddinges hjärta i gamla Centrumkyrkan på Karin Boyes Backe 4. Med ett stort utval av öppna yogaklasser för både nybörjare och vana ska alla kunna hitta sitt sätt att få träna kropp och knopp, att ta en paus och må bra. Låt Huddinges hjärta bli platsen där du kan fylla på med glädje och energi.

 

Huddinges hjärta - Yoga för folket drivs av Mara D´Or. Här kan du fylla på med energi och hitta ditt lugn på ett lättillgängligt sätt.

 Mitt i Huddinges centrum.


E-post

Du är välkommen att kontakta oss på e-post: yoga@huddingeshjarta.se eller:

mara@huddingeshjarta.se


för frågor om Toms Kundaliniklasser och Medicinsk yoga:

info@yogaval.se (Tom)


Telefon & telefontid till Huddinges Hjärta

Telefon: 070-780 30 04

Telefontid: vardagar mellan klockan 12.00-15.00


Adress

Huddinges hjärta, Centrumkyrkan

Karin Boyes Backe 4

14146 Huddinge


Betalning

Huddinges hjärta är en kontantlös studio. Du kan betala på följande sätt

💗 Swisch

💗 Betala med kort

💗 Autogiro

Oavsett hur du betalar så ange ditt namn och vad du betalar för.


Hjärtats swisch: 1235489026

Hjärtats bankgiro: 755-1492

Friskvård: Vi är medlemmar i ActiWay (tidigare Friskvårdschecken).
HITTA HIT

HUDDINGES HJÄRTA

Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum.

Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss. 


  • Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen. På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.


  • Till fots. Ca tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn", ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.

Hjärtats nyhetsbrev

Huddinges Hjärta är ett litet smultronställe mitt i Huddinge centrum. Det ligger inne i grönskan på en liten höjd och många har svårt att hitta till oss.

Med bil - Parkera i Sjödals Garaget i Huddinge C och därefter gå förbi vårdcentralen.

På baksidan a vårdcentralen hittar du en stentrappa som leder dig upp mot Huddinges Hjärta. Du kommer att se den lilla gula träkyrkan på din högra sida.

Till fots - Cirka tre minuters promenad från centrum. Det är enklast att gå förbi "Inn och Finn" och  ta sig uppför gångvägen som sneddar upp till vänster. Det finns skyltar där det står Centrumkyrkan att följa. Du tar dig förbi vårdcentralens bakre kortsida uppför trapporna och ser då den lilla gula träkyrkan. Det är  Huddinges Hjärta.